Nya grepp i Laura Ashley E37 e-handel

In Check out/Kassasystem, E37 E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Laura Ashley har öppnat en ny svensk butik baserad på svenska e-handelsleverantören E37, skriver ehandel.se. Men hjälp av mindre diskret blinkande "ads-in-picture" upplägg säljs artiklar in via en 691px × 656px stor startsidebild. Intressant grepp, men då vissa produkter går till en sida som listar hundratals varianter (av stolar) känns inte "markeringen" på bilden speciellt relevant. Shoppingbagen är animerad och startsidan rymmer även e-post, länk till inspirationssektion samt "Populära artiklar". Checkout-flödet satsar på en förtydligande bild...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.