Nya kunder till Bannerflow, så går CDP/Marketing Transformation-bolaget just nu

In Online Marketing, Content Marketing, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bannerflow har under 2019/2020 fortsatt visa upp väldigt svarta siffror med en omsättning på 112 Mkr (upp från 89 Mkr) och en fin vinstmarginal om 11,25 %. Dessutom har man en kassa om 53 Mkr, trots att Bannerflow inte tagit in något direkt externt kapital.

Ledningsgruppen har förändrats en del då den mångårige partneransvarige på Bannerflow lämnat för DanAds samt att marknadschefen drog efter kort tid. På kundsidan har Bannerflow lagt till några loggor på sistone, även om det inte är lika många och namnkunniga företag som under åren 2018 eller början av 2019.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Fastighetsbyrån uppdaterar egen Contentful headless närvaro

Kindred har offentligt uttalat sig om hur de i sin digitala spelannonsering uppskattar automatiska storleksändringen och översättningsfunktionen i egna “Creative Management Platform” (CMP) och DCO, “Dynamic Creative Optimisation” stödet.
Deras agila team kan därmed spendera mer tid på den egna, kreativa processen bakom bannerproduktionen, istället för bara optimering och anpassning av olika alster. De har jobbat med Bannerflow sedan 2017. Och det är mycket gambling kunder bland de nya loggorna hos Bannerflow, det är både Casumo, CMC Markets och Melia. Där finns även Elkjøp Nordic/Elgiganten, ATG och City Gross / Bergendahl Food AB.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Årets svenska martech-byrå, otippad vinnare. NoA och ARC kammar noll

NoAs martechbyrå Peregrine / NoA Connect tillhör de som under året rekommenderat Bannerflows stöd som ett komplement till DMP och CDP för vissa av sina Marketing Transformation-kunder.