Nya kunder till Bannerflow, så går CDP/Marketing Transformation-bolaget just nu

In Online Marketing, Content Marketing, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bannerflow har under 2019/2020 fortsatt visa upp väldigt svarta siffror med en omsättning på 112 Mkr (upp från 89 Mkr) och en fin vinstmarginal om 11,25 %. Dessutom har man en kassa om 53 Mkr, trots att Bannerflow inte tagit in något direkt externt kapital. Ledningsgruppen har förändrats en del då den mångårige partneransvarige på Bannerflow lämnat för DanAds samt att marknadschefen drog efter kort tid. På kundsidan har Bannerflow lagt till några loggor på sistone,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon