Nya Ledarna.se på EPiServer imponerar

In Featured, Nyheter, Optimizely/Episerver, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

QD Utveckling och JG Communication har visat upp nya responsive design Ledarna.se på EPiServer CMS 6 R2. Det blev rätt intressant historia med stora bilder på medlemmar i fokus. Dessa har mer information vid mouse-over, men ger samtidigt en aningen felaktig känsla av att de även ska gå att cover-flow scrolla över. Den överliggande knappen för medlemskap direkt är bra, det märks vad fackförbundet vill konvertera och uppnå med den nya sajten. Det finns topplistor över... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Tyvärr har de inte rättat till eller testat detta på alla mobiler. Har de gjort detta på iOS ? Om svaret är ja, har de väldigt lite kunskåp om responsive web.

Leave a Comment