Nya Myndigheten för digital förvaltning och Digg.se satsar på Episerver Digital Experience

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

DIGG, Ny myndighet för digital förvaltning, berättar att deras nya identitet avtäcks imorgon, den första september. Inför det möts besökarna lite snopet av en helt oskyddad Episerver Digital Experience Cloud loginruta på Digg.se. Därmed avslöjas plattformsvalet för myndigheten som ålagts i Sundsvall. Digg ska se till att: "Sverige blir bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter." Enligt den kommande hemsidan. I samband med öppnadet stänger den provisoriska organisationskommittén ned....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon