Nya partners dominerar årets EPiServer Awards

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Alla EPiServer partners stora höjdpunkt, de svenska EPiServer Awards närmar sig. I år är det bara Nansen, Creuna, Circuit och NetRelations som fick med fler än ett bidrag i tävlan. Uppseendeväckande är att den tidigare största partnern Sogeti, som även har för vana att kamma hem flest priser, i år är helt utanför tävlan. IT-konsulten har drabbats av flera avhopp under 2012. Även tronföljaren KnowIT kan bara visa upp ett bidrar och ett samarbete med Cybercom och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. SATS.se går inte att gå in på. Verkar kraschad just nu.

Leave a Comment