Nya plattformsval när New Era tar kepsförsäljning och analys in i framtiden

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver Commerce, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Att SAP ERP samt IBM Marketing Cloud ECRM gick att implementera med Episerver Commerce var stora fördelar när amerikanska kepsledaren New Era valde e-handelsplattformen i slutet av 2016 för att bygga sina europeiska sajter. Men kort efter valde istället amerikanska moderbolaget att bygga ut sin SAP-installation med en regelrätt SAP Commerce Cloud. Nu används den för e-handeln på huvudsajten neweracap.com och lösningen expanderas stadigt. " - Insynen vi redan får från SAP Commerce Cloud plattformen utmanar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon