Nya Proffice.se och Dfind släpps, sök och content fokus

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Proffice har släppt sin nya, responsiva hemsida. Fokus har lagts på att se till att t ex jobbsök och jobbevakningar nu är enklare att använda vart användaren än befinner sig. Vidare finns ett mycket stort sökfält centralt på sajten, ikonmanér för att hitta till bevakningar och CV-uppladdning samt listor över mest populära yrkesområden. Söderhavet står för designen.

Själva Talent Management systemet är fortfarande en pop-up och Silverlightbaserad lösning från australienska FastTrack Pty Ltd. Den öppnas upp vid varje annons. Antalet fält som ska fyllas i har däremot krympt till 4 tvingade. Och de hemska 8-stegsinstruktionerna är borta.

Även systerbolaget Dfind.se har fått nya webbar med samma malluppbyggnad som Proffice.se. Senare i höst lanseras nya responsiva hemsidor i Norge, Danmark och Finland och antenn.se lanseras i december.

0
steg i en omfattande process krävdes för att söka ett jobb på gamla webben
Sibel Wolff, kommunikationschef för Proffice Group berättar att:

”Även vår inspirationssajt dagensmojligheter.se integreras med våra hemsidor så att alla som kommer till oss, via de nyhetsbrev vi skickar ut, landar på våra hemsidor. Det gör det enkelt att ta sig vidare, läsa om våra tjänster och se alla lediga jobb.”

Proffice har tidigare valt lägga sin webb på en EPiServer framtagen av CapeSand (numera Avantime).

Vi har mer på samma ämne:  Telge Energi släpper ny UX och digital närvaro tillsammans med Söderhavet

Kommentarer

Leave a Comment