Nya Proffice.se och Dfind släpps, sök och content fokus

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Proffice har släppt sin nya, responsiva hemsida. Fokus har lagts på att se till att t ex jobbsök och jobbevakningar nu är enklare att använda vart användaren än befinner sig. Vidare finns ett mycket stort sökfält centralt på sajten, ikonmanér för att hitta till bevakningar och CV-uppladdning samt listor över mest populära yrkesområden. Söderhavet står för designen. Själva Talent Management systemet är fortfarande en pop-up och Silverlightbaserad lösning från australienska FastTrack Pty Ltd. Den öppnas upp vid varje annons. Antalet fält som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment