Nya SF.se byggs på EPiServer CMS 6

In Drupal, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Nej, ingen utökning i Drupal-miljön för Jan Bernhardsson och Christoffer Cederschiölds SF Bio AB. Vad MKSE.com erfar får Mats Göthlin och Martin Ahrend på Bink (som uppgraderat egna EPiSevrern) igenom sin vilja när nya SF.se byggs på en EPiServer CMS 6. För första gången. Gamla SF.se ligger på lastgamla Cypoint Cycube 4.7 (clayton) CMS med stora delar skrivna i custom kod. Det är osäkert vilja som ska assistera konceptutvecklare och designers på Deasign med EPiServer-kunskap. Fjäder...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.