Nya ViasatSport.se riktar sig mot två olika målgrupper

In Drupal, Nyheter, Open source PHP, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Viasat Sport har avtäckt nya ViasatSport.se. Den nya responsiva lösningen ska vara anpassad för både sport fans som söker en snabb återblick av senaste events så väl som de som vill gräva djupare ned i artiklar och statistik.Sajten har infinitive scroll, antal dela-statistik per artikel, fokus på material bakom inloggning, Livescore i toppmeny och en hel del annat. Viasat Sport återfinns på Express Web Framework, Ink Web Framework och React. Viasatsport.se lämnar därmed ett arv på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment