Nya webbleverantörer till Regeringen.se

In Nyheter, Offentlig sektor, Polopoly Atex, SharePoint MOSS 2007 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

SharePoint- och Polopoly (ett tag till hur som helst) användarna på Regeringskansliet köper in en hel del, ibland mycket kompetent genomförd, webb för kampanj-, tema- ochminisajter. Framöver kommer de köpa webbutveckling inom uppdrag upp till 80-120 timmar, eller för summan 100 000:- SEK, från följande preferred partners. Cloud Nine Bazooka Intellecta Corporate Futurniture Hallvarson & Halvarsson Osöker på rangordningen ovan. Alfabetisk är den inte. De första tre på listan har hur som helst även jobbat med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment