NyaAffärer uppdaterar till WordPress 3 CMS

In Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Bonniers nysatsning NyaAffärer är live på open source WordPress 3.0 CMS med SexyBookmarks, All in One SEO Pack 1.6.12.1, WP-Super-Cache, Google Analytics och en del annat. Koncernaktive Jonas Nordström på enmansbolaget Windy Media ligger bakom uppgraderingen. Som därav borde blivit mild mot Per och Mikaels budget. Sajten har inte uppgraderats mycket sedan lanseringen i somras. Det finns löp, grafiska puffar, Senast diskuterade och Kommenterade och det andra gamla vanliga. Det ser trevligt ut men är väl...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Christians dagbok – 2010-09-24 | En sur karamell

  2. Pingback: Tweets that mention NyaAffärer valde en open source WordPress CMS | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.