Nyheter från EPiServer USA North American Partner Summit 2011

In Ektron, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

EPiServer US Summit 2011 är igång. EPiServers USA president AJ Harring öppnade summiten med att berätta att USA-kontoret nu är lönsamt. Efter 2 år i Chicago. EPiServers fokus nu, drivet av EPiServer CMO Bob Egner, är att ta marknadsdelar från främst Ektron. Det ska ske genom att rätt stora pengar satsas på marknadsföring. Vad betyder det då? Sponsring, tidningar (med landningssidor så klart) och whitepapers kunde utskiljas mellan raderna senare under dagen. Globalt har EPiServer nu över...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.