Nyheter24.se lägger ned Drupal-satsning

In Drupal, Escenic, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Det blir varken Drupal 6 eller Drupal 7 för Årets  digitala dagstidning Nyheter24.se. Patrik Sandberg och hans PHP-fokuserade, tekniska team väljer att lägga ned den Drupal-satsning bolaget påbörjade våren 2010 för att komma ifrån nuvarande Escenic CMS. Rekryteringsproblem, konsolideringsmöjligheter med förvärv samt en ännu högre krav på önskad anpassningsbarhet backend för tidningsredaktionen ligger bakom beslutet. Alternativet vart en custom-lösning på ramverk. För ett och ett halvt år sedan lade även DI.se ned sin Drupal-satsning efter att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Nyheter24.se lägger ned Drupal-satsning | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Står där uppe: Alternativet vart en custom-lösning på ramverk.Alternativet vart en custom-lösning på ramverk.

  3. Sorry… det är jag som inte riktigt fattar dialekten ;-) Om jag byter ut ordet “vart” mot “blev” får jag ihop resonemanget.

  4. Pingback: jardenberg kommenterar - 26 Jan, 2011 #jjk | Jardenberg Unedited

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.