Nynäshamns kommun valde SiteVision CMS

In Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Limepark är klara med en ny kommunwebb på SiteVision CMS åt Nynäshamns kommun.  Mest besökta sidor visas med taggmoln och det finns en välintegrerad (dubbelklick med musen) Readspeaker. Kommunen blir en av de som "vågar" köra Google Translate för språkstöd. Sökningen är uppdelad och footern får agera sitemap. Startsidan använder en bred caroulse samt en del grafiska puffar. Kundanpassade funktionerna ska även vara: Specialbyggd toppmeny som fäster i skärmens överkant. De populäraste sidorna bygger på en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.