Nytt omnikanalkoncept med QR och Klarna från Weibull

In Microsoft .NET, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Logistikföretaget LogTrade ska hjälpa Weibull att bli mer omnikanal genom ett nytt handelskoncept som just nu testas i Norrköping. Kunder kan hämta jord i parkeringshuset Lyckan i Lindens köpcenter, skanna in sin ordern med mobiltelefonen och därefter betala online (Swish eller Klarna). Weibull har en .NET baserad informationssajt snarare än e-handel sedan några år tillbaka. Jonas Wallin, försäljningschef på Weibulls med vänner, säger i ett uttalande att: "– Det här är inte e-handel, det är något...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon