Odla.nu inom Västkustmedia/Stampen valde Drupal, inte Polopoly

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Västkustmedia/Stampen sade så sent som i somras att de hade Odla.nu bland sajterna i åtanke för att lägga över på sina nya koncerngemensamma Polopoly. Övriga sajter var hallandsposten.se, ttela.se, bohuslaningen.se, vlt.se m fl. Här skulle väl Polopoly CMS med gamla sloganen "Cultivating the information garden" passat bra? Men det blev Drupal 6 CMS/community för den årstidskorrekta releasen av Sveriges största mötesplats för odlingsintresserade. Eller community, allt finns tillgängligt utan inloggning, "trots" det är ofta registrering-...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Drupal sajten nu såld till Adlibris och Bonnier digital!

Leave a Comment