Office Depot och Röhnisch köper in strategi och CRO-stöd från ny leverantör

In Nyheter, CXM, E-handel, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska bolagen Office Depot och Röhnisch är bland de senaste att ta in konsultation inom e-handel för sina onlinesatsningar 2021.

Omniarch berättar att de för klädmärket har haft rollen som e-commercemanager och ansvarat för att ta alla strategiska och operativa beslut för att kunna driva försäljning och utveckling hos Röhnisch på sistone. Andra fokusområden har bl a varit UX, digital analys och all merchandising.

Office Depot är en marknadsledande leverantör av kontorsvaror. Med ett 40-tal butiker och en stark handel driver man en miljardomsättning på den svenska marknaden. De tog in Omniarch i rollen som e-handelsstrategiansvarige och CRO-specialist. Där hjälpte de Office Depot med e-handelsstrategi, konverteringsoptimering och digital marknadsföring. De ansvarade även för en genomlysning av den digitala kundresan från sökresultat och annonser, till sajt, sortiment, kampanjer, leverans och kundservice. Leveransen kom i workshopformat i form av ett 50-tal åtgärdspunkter med prioritering och nyckelaktiviteter.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Knowit lanserar påkostad e-handelskonkurrent till Avensia, Columbus, Omniarch och Impact