Offside.org landar på ofärdig Drupal 7

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Kodamera är klara med en nyhetssajt på Drupal. Kul, det var ett tag sedan. Det är fotbollssajten Offside.org som landat på en Drupal 7 CMS. Det är ett bloggliknande upplägg med fokus på lite längre artiklar. Tekniskt är det ingen större release dock, det finns nyhetsbrev och möjligheten att lista artiklar per skribenter. Men t ex prenumeration sköts utanför Drupal och artiklar har inte försetts med några möjligheter för läsarna att interagera. RSS-delen verkar ej färdigställd...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Roligt att se att ni skriver om Offside! Dock är det viktigt att poängtera att detta är en första version som kommer att utvecklas över tid. Vi på Kodamera tror på att jobba agilt och i små steg och den här första lanseringen är en del av en lång process. Vi ser fram emot fortsättningen och kommer naturligtvis att uppdatera er längs vägen!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.