Ogeborg släpper ej mobilanpassad ny närvaro

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Kurppa Hosk och Happy Pie står bakom Ogeborgs nya webbnärvaro. Ogeborg är ett mattföretag med en omfattande katalog. De lägger matta åt arealstora kunder som Vasakronan, Tele2Arena och svenska Microsoft. Stockholm basede byrån Kurppa Hosk designade webbsajten och Happy Pie fick skruva ihop moduler, hacka tema och göra resten på WordPress. Den icke-responsiva sajten (!) kör med skarpa svärtade typsnitt, större bilder och textbaserad meny....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.