Öland ville ha mobilt intranät, hittade sin lösning

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

De båda Ölandskommunerna, Borgholm och Mörbylånga ska ha valt SiteVision och SiteVision Cloud till sina nya sociala intranät. Sitevision berättar för MKSE.com att inom Mörbylånga kommun var det viktigt att välja en plattform som var enkel att hantera och gav goda möjligheter till interaktion och samarbete. Borgholms kommun sökte en lösning med tillhörande mobilapp. På utsidan är däremot Mörbylånga kommun fortfarande en Episerver-användare samtidigt som Borgholm.se använder WordPress open source....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon