Omniarch fortsätter beställa och konfigurera åt största e-handlarna. Närmar sig 60, öppnar nytt kontor

In E-handel, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Omniarch och VD Pelle Pettersson har kunnat glädjas åt flera nya kundkonton som tagit in gruppens ehandelsbeställar- och leveranskapacitet på sistone. Det har lett till att ett nytt ”FlexibleFirst leveranskontor” öppnat i Norrköping för att rymma de numera 50+ egna konsulterna.

Det senaste samarbetet gäller den globala aktören XLASH Cosmetics inom skönhet där Omniarch går in som strategisk partner för digital tillväxt. XLASH är en WordPress WooCommerce användare. Men gruppens ägare ska intresserat sig för svenska Brink Commerce headless på sistone.

”- Vi har likt många i branschen hört om och sett vilka fina resultat som Omniarch har levererat. Omniarchs digitala analys imponerade verkligen på oss, det är en tjänst som alla bolag borde ta del av. Presentationen av analysen identifierade flera konkreta delar att arbeta med och jag är övertygad om att Omniarch-teamet kommer att kunna exekvera på de strategier som vi tillsammans tar fram för att vrida affärsmodellen mot ökad lönsam tillväxt.”

Säger Svante Gabrán, CEO. Innan dess valde modemärket Sandqvist (en Centra headless ihopbyggd med WordPress som CMS, Sitoo som POS samt Ingrid delivery checkout) även att ta in byråns konsulter för sin e-handelstillväxt.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Elain öppnar upp ny ID och digital närvaro tillsammans med Seventy Agency