Omniarch slog Columbus, Vaimo, Visma och Woolman som årets e-handelsbyrå

In Check out/Kassasystem, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Pelle Pettersson och co. på nystartade Omniarch är mer är nöjda att som, i sammanhanget, mindre aktör slagit etablerade och tresiffrigt mantal stora Columbus, Vaimo och Visma på fingrarna som årets byrå eller Nordic Ecommerce Agency of the Year.

MKSE.com har de senaste åren följt Omniarchs tillväxt med flera nya konton och förtroendeuppdrag för e-handelsaktörer som accelererat vill få bättre kontroll på lednings- eller leverantörsnivå.

”Vi ligger före de traditionella konsultbolagen .. Vår approach med do-first är ett vinnarkoncept.”

Menar nya Nordic Ecommerce Agency of the Year själva. Intressant också att de väljer kalla gruppen Columbus, Vaimo och Woolman för ”[ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]traditionella”. Det var i tidigare insomnade NES 2021, Nordic Ecommerce Summit som Omniarch prisades med motiveringen:

“Omniarch har vuxit mer än 300% det senaste året. Byrån har en intern målsättning om att förbättra nordisk e-handel och för att uppnå det strävar de efter att dela så mycket kunskap de förmår. De arbetar med runt 40 av Nordens största och mest framgångsrika e-handlare, retailers och varumärken samt har skapat en plattform som attraherar stjärnor inom e-handel tack vare en exemplarisk företagskultur.”

 

Vi har mer på samma ämne:  E-handelsansvaret landar på marknadschefen, så löser de utmaningen 2021
[/ppp_patron_only]