Omniarch slog Columbus, Vaimo, Visma och Woolman som årets e-handelsbyrå

In Check out/Kassasystem, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Pelle Pettersson och co. på nystartade Omniarch är mer är nöjda att som, i sammanhanget, mindre aktör slagit etablerade och tresiffrigt mantal stora Columbus, Vaimo och Visma på fingrarna som årets byrå eller Nordic Ecommerce Agency of the Year.

MKSE.com har de senaste åren följt Omniarchs tillväxt med flera nya konton och förtroendeuppdrag för e-handelsaktörer som accelererat vill få bättre kontroll på lednings- eller leverantörsnivå.

”Vi ligger före de traditionella konsultbolagen .. Vår approach med do-first är ett vinnarkoncept.”

Menar nya Nordic Ecommerce Agency of the Year själva. Intressant också att de väljer kalla gruppen Columbus, Vaimo och Woolman för ”Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Visma slår ihop två av sina e-handelsbolag


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon