One Agency, Nordicstation och Polar Cape slås samman, öppnar near-shore i Nordmakedonien

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

One Agency, Nordicstation och Polar Cape är den senaste konsolideringen i branschen. Bolagen berättade nyligen hur de går samman för att bilda en europeisk koncern med 250 anställda (även 100-talet underkonsulter).

0 st
anställda har gruppen nu
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Erbjudandet kommer främst inkludera agila team, systemutveckling, IT-management och vertikalanpassade egna SaaS-lösningar. Med den nya gruppen får även de svenska enheterna ett near-shore-team i Nordmakedonien. Polar Cape hade även verksamhet i  Norge och Bulgarien.

” – Vi ser fram emot att kombinera våra kompetenser och leveransmodeller för att leverera mer värde till fler kunder. Dessutom öppnar gruppen upp spännande uppdrags- och karriärsmöjligheter för våra medarbetare – i Norden och i Europa.”

Säger Simon Forshaw, vd på Polar Cape. Det nya bolaget har tillsammans drygt 150 kunder, en omsättning på över 350 Mkr och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Skopje, Bitola och Sofia.