ÖoB handlar upp e-handel, använder inte, väntar 8 år, aktiverar utan betalstöd, aktiverar helt

In E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

” – Vi tror att e-handel är långsiktigt viktigt, men detta är inte någon satsning på e-handel.”

Sade Fredrik Johanson, kommersiell chef ÖoB så sent som 11 månader sedan. Nu har ÖoB i alla fall blivit med e-handel. På egna litium SaaS lösningen de handlade upp för 8 år (!) sedan.

Fram tills idag har ÖoB endast haft typ av katalog på egna sajten där kunder kan se varors lagersaldo i butik. Den uppdaterades 2020 med möjligheten att beställa vissa varor online och ”click & collect” hämta i butik. Utan betalningsstöd.

Det stödet är därmed numera aktiverat på nya https://shop.öob.se viaDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon