Operasångerska ny i Episervers ledningsgrupp, bolaget växer med 20 procent

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Episerver kastar om i ledningsgruppen igen under onsdagen. Svenska, tidigare marknadschefen ersätts av en ny CMO. Det i form av Kirsten Allegri Williams, en tidigare SAP HR-bolags marknadschef tillika en opera-mezzosopran. Som påpassligt återfinns på samma plats som nuvarande VD:n Alex Atzberger, i New York. Dessutom berättar Episerver i en chatt med MKSE.com att tillväxten i nyförsäljning under brutna helåret landat på totalt 20%. En av anledningarna till den nykundstillväxten ska vara flera nya större kundnamn som t ex Dolby Surround.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Systembolaget uppdaterar ViNet och Employee Experience för 6000 anställda, bygger dashboard

Episerver släpper samtidigt en ny produktpaketering i form av ”Intelligence Cloud”. Molnet ska samla Episervers personaliseringsverktyg för innehåll och produkter på webben och i email, personaliserad sökfunktionalitet, besöksdata och kunddataplattform i en samlad produktportfölj.Det är specifikt uppköpta Idios analys och personaliserings-”capabilities” som programmerats ihop med Episervers övriga portfolio inom området.

“ – Kunder kräver bättre verktyg för att förstå och engagera deras målgrupper på ett effektivt och skalbart sätt. De senaste månaderna har visat på vikten av att anpassa sig efter kundernas individuella behov för att inte riskera att upplevas som irrelevant,”

Säger Justin Anovick, chief product officer på Episerver.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Optimizelys Atzberger jämför sig och företaget med Salesforce, hyllar konkurrensen

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss