Operasångerska ny i Episervers ledningsgrupp, bolaget växer med 20 procent

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Episerver kastar om i ledningsgruppen igen under onsdagen. Svenska, tidigare marknadschefen ersätts av en ny CMO. Det i form av Kirsten Allegri Williams, en tidigare SAP HR-bolags marknadschef tillika en opera-mezzosopran. Som påpassligt återfinns på samma plats som nuvarande VD:n Alex Atzberger, i New York. Dessutom berättar Episerver i en chatt med MKSE.com att tillväxten i nyförsäljning under brutna helåret landat på totalt 20%. En av anledningarna till den nykundstillväxten ska vara flera nya större kundnamn...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon