Optimizely nöjda med Rustas digitala framfart, planerna för e-handel

In E-handel, Norce / Jetshop / Storm Commerce, Nyheter, Omnikanal, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Lågprisprylvaruhuset Rusta är ny internationell (!) toppreferens för Optimizely när amerikanarna styr upp case och marknadsföring från främst nya verksamheten New York. Ett klart känt varumärke i Norden och uppenbarligen även en aktör med en trafik och en konvertering som imponerar på Alex Atzberger och co.

”– Hur vi kan jobba med innehåll som bilder och lägga större fokus på miljön är något vi tänker på varje dag. Vi vet att kvalitetskänslan förstärks om kunden blir inspirerad .. Det breda formatet ger störst möjligheter med bilder och att jobba med inspiration, därför fortsätter desktop att vara väldigt viktigt för oss.”

Säger Rickard Davebo, webbansvarig på Rusta i ett officiellt Optimizely caseuttalande.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Vagabond fräschar upp, satsar på Klaviyo marketing automation

Men det gamla Nexer/Sigma kontot är fortfarande däremot ingenDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  125 företag valde Optimizely före Adobe för experimentation


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon