Optimizely nöjda med Rustas digitala framfart, planerna för e-handel

In E-handel, Norce / Jetshop / Storm Commerce, Nyheter, Omnikanal, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Lågprisprylvaruhuset Rusta är ny internationell (!) toppreferens för Optimizely när amerikanarna styr upp case och marknadsföring från främst nya verksamheten New York. Ett klart känt varumärke i Norden och uppenbarligen även en aktör med en trafik och en konvertering som imponerar på Alex Atzberger och co.

”– Hur vi kan jobba med innehåll som bilder och lägga större fokus på miljön är något vi tänker på varje dag. Vi vet att kvalitetskänslan förstärks om kunden blir inspirerad .. Det breda formatet ger störst möjligheter med bilder och att jobba med inspiration, därför fortsätter desktop att vara väldigt viktigt för oss.”

Säger Rickard Davebo, webbansvarig på Rusta i ett officiellt Optimizely caseuttalande.

Vi har mer på samma ämne:  Magento ut och Jetshop in när Happy Homes gör om e-handel

Men det gamla Nexer/Sigma kontot är fortfarande däremot ingen [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]officiell e-handelsreferens 2021/2022. Det handlar om samma gamla molnbaserade Content Cloud och CMS lösning som jobbar med en svensk Storm Commerce/Jetshop under delar av huven (för t ex https://hembestallning.rusta.com). På Rusta.com finns enbart e-handelsdelar som ”inköpslistor med formulär” och vissa semi-omnikanalskopplingar till butik. Det ska även finnas ett tidigare Episerver CMS och Commerce plattformsstöd för att sköta just inköpslistorna.

Framöver väntas Rusta fortsätta jobba med sin Jetshop/Storm lösning som ligger aktiv på ”Hembeställning” och listar varor inom ett utvalt sortiment av artiklar som går att köpa online.

Vi har mer på samma ämne:  Episerver köper upp A/B-testföretaget Optimizely med 340 anställda för 5,1 mdr
[/ppp_patron_only]