Optimizely släpper ett eget ”operativsystem”

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under amerikanska Opticon var det stora avslöjandet definitivt det nya ”operativsystemet” Optimizely One.

0 st
deltagare var på plats enligt Optimizely
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Optimizely One ska vara inriktat mot marknadschefer och de som arbetar med marknadsföring. Det nya ”operativsystemet” (Marketing Operating System) är byggt på Optimizelys (Episervers) digitala upplevelseplattformar och svit och ska kunna erbjuda företag en säker, skalbar, komponerbar arkitektur. Som gör det möjligt för team att mer effektivt jobba med den del av techstacken just de behöver.

” – Marknadsföring är den enda kvarvarande delen inom företag som inte har en go-to-plattform. Så vi designade Optimizely One för att vara ”operativsystemet för marknadsförare”. Innehåll är kärnan i varje digital upplevelse, och Optimizely One tillhandahåller precis vad marknadsförare behöver för att orkestrera sitt innehåll, tjäna pengar på upplevelser och experimentera över alla kontaktpunkter – berikat med smarta arbetsflöden och AI-accelererat. Företag måste omgående tänka om hur marknadsförings-, produkt- och tillväxtteam kan arbeta tillsammans för att skapa helt innehållsdrivna, digitala upplevelser.”

Säger Alex Atzberger, VD för Optimizely. Funktionerna inkluderar ett nocode/lowcode-gränssnitt, ett UI för visuella upplevelser, omnikanalsgodkännande processer, arbetsflöden (med Experiment Collaboration så klart), AI-funktioner och ett nytt partnerskap med Writer. En genAI-plattform anpassad för företagsbruk.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Buzzwords och undvek storkrasch, Salem kommun handlar upp ny Sitevision