Opus Bilprovning byter från WordPress till eZ Platform Enterprise

In Headless / Decoupled CMS, Ibexa, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Update: Det finns även de svenska företag som känner de växt ur sin tidigare WordPress-upprättning, även om det mest går åt andra hållet. Opus Bilprovning med bilprovning.se är en av dessa. De har nyligen bytt ut sin gamla leverantör och WordPress mot ny webbplats i norska open source eZ Publish Enterprise. Hela plattformen ska vara är byggd i Symfony 2 ramverket berättar Zoran Marinkovic, VD på leveransansvariga Zwebb för MKSE.com. Prestandan ska förbättrats markant i och med CMS-bytet. Sajten har mycket fina...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Du har rätt Martin. Sajten kändes väldigt rapp! Kul med projekt som fokuserar på den delen av användarupplevelsen! Bra jobbat!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.