Opus Bilprovning byter från WordPress till eZ Platform Enterprise

In Headless / Decoupled CMS, Ibexa, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Update: Det finns även de svenska företag som känner de växt ur sin tidigare WordPress-upprättning, även om det mest går åt andra hållet. Opus Bilprovning med bilprovning.se är en av dessa. De har nyligen bytt ut sin gamla leverantör och WordPress mot ny webbplats i norska open source eZ Publish Enterprise. Hela plattformen ska vara är byggd i Symfony 2 ramverket berättar Zoran Marinkovic, VD på leveransansvariga Zwebb för MKSE.com. Prestandan ska förbättrats markant i och med CMS-bytet. Sajten har mycket fina...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Du har rätt Martin. Sajten kändes väldigt rapp! Kul med projekt som fokuserar på den delen av användarupplevelsen! Bra jobbat!

Leave a Comment