Oracle köper upp Datalogix, vill bli bättre på konsumentdata

In CXM, Nyheter, Online Marketing, Oracle WebCenter Sites by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Oracle har växt på det sätt de brukar växa, genom förvärv. Nu av Datalogix i Denver. Datalogix erbjuder analys av konsumentbeteende som sedan säljs till bl a Facebook and Google. Datahanteringslösningarna ska gå in i uppdaterade Oracle Data Cloud. Just Facebook, tillsammans med Nielsen och Adobe, ska även varit sugna på att förbättra sitt erbjudande kring data genom ett förvärv av bolaget. Datalogix har själva shoppat en del bolag genom de 45 miljoner dollar de tog...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment