Oracles nya CRM har AI-drivet säljstöd för att avsluta affärer snabbare

In AI, ChatGPT, Machine Learning, CXM, Nyheter, Oracle ATG Web Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Oracle har släppt loss en ny typ av AI-drivet stöd kring rekommendationer och guidade steg för att avsluta affärer snabbare. Det riktar sig till säljare inom större organisationer och kallas Fusion Sales. Fusion Sales är en del av Oracle Fusion Cloud Customer Experience (CX). Oracle Fusion Sales ska erbjuda säljautomatisering och ska även kunna identifiera de bästa affärsmöjligheterna och hjälpa säljare avsluta affärer snabbare.

Alla svenska kunder som handlat upp Commercetools på sistone hittar ni i MKSE.com dagligen uppdaterade Commercetools-sektion. Läs allt här.

”Traditionella CRM-system var utformade som ett system för planering och prognostisering kontra ett verktyg för att hjälpa säljarna att sälja mer. Som ett resultat av detta lägger säljare ned otaliga timmar på datainmatning och administration som hämmar säljproduktiviteten.  Genom att tillämpa över 40 års data- och affärsprocessexpertis har vi gjort det tunga arbetet för att konstruera nästa era av CRM. Oracle Fusion Sales tar bort de manuella stegen i B2B-säljprocessen så att säljarna kan avsluta fler affärer snabbare och mer effektivt.”

Säger Rob Tarkoff, Executive Vice President och General Manager för Oracle Fusion Cloud Customer Experience (CX).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Fältservice, vägledning och snabbsvar i Oracles stora AI-uppdatering