Örebro Tribune går live på ny WordPress

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Efter hundra dagars utveckling ska Örebro Tribune under onsdagen släppa sin nya närvaro på Wordpress. Tidningen tillhör de onlinetidningar som överger prioritera lösningar för open source systemet. Örebro Tribune är däremot nog ganska ensam användare av en standardmall (Elegant Themes). Sidan ska sedan länge förberetts för bytet till 'version 3', men nu släpps allt för allmänheten....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment