Öresundskraft lanserar ny värdegrund, budskapsplattform och Call to Action strategi

In Javascriptramverk, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Rebel & Bird berättar för MKSE.com att Öresundskrafts nya webb är live. De ska stå bakom strategiarbete, värdegrundsarbete, budskapsplattform, målgruppsanalys, innehållsstrategi, kategorisering av deras erbjudanden och en framtidsvision för det ompositionerade kraftbolaget. Lösningen är skapad på en Episerver CMS med Aurelia JavaScript client framework.

Öresundskraft är nöjda med att ha bland Sveriges nöjdaste elkunder. Och den nya webbplatsen ska vara framtagen efter kontinuerlig feedback från Öresundskrafts engagerade kunder.

På Öresundskrafts nya sajt ska kunder kunna följa sin energiförbrukning smidigt och hålla koll på fakturor. För entusiaster finns numera detaljerade vyer över hur mycket en egen solcellsanläggning producerar. Mer komplexa data ska dessutom numera visualiseras på ett mer lättförståeligt sätt.

”– Det är viktigt att tillgodose kundernas behov på sajten och inte gömma undan information eller funktioner som de söker. För att stödja kundernas behov har vi arbetat mycket med att ha tydliga Call to Action-knappar. Det gör det enklare för kunden att till exempel hitta rätt elpris, fördjupa sig i sin energiförbrukning eller anmäla fel. Kundernas feedback har varit ovärderlig för att vi ska veta att vi vägleder dem på rätt sätt. Om kunderna visade att de inte förstod, så gick vi tillbaka till ritbordet för att möta deras förväntningar och behov på ett bättre sätt.”

Säger Erik Westerdahl, projektledare på Rebel & Bird.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Telia släpper första sajterna på egna Contentful, React-plattan, större mängd webbar flyttar inom kort

Öresundskraft har 400 anställda och 125 000 kunder.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss