Öresundskraft lanserar ny värdegrund, budskapsplattform och Call to Action strategi

In Javascriptramverk, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Rebel & Bird berättar för MKSE.com att Öresundskrafts nya webb är live. De ska stå bakom strategiarbete, värdegrundsarbete, budskapsplattform, målgruppsanalys, innehållsstrategi, kategorisering av deras erbjudanden och en framtidsvision för det ompositionerade kraftbolaget. Lösningen är skapad på en Episerver CMS med Aurelia JavaScript client framework. Öresundskraft är nöjda med att ha bland Sveriges nöjdaste elkunder. Och den nya webbplatsen ska vara framtagen efter kontinuerlig feedback från Öresundskrafts engagerade kunder. På Öresundskrafts nya sajt ska kunder kunna följa...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon