Orkla flyttar över hundra sajter till WordPress tillsammans med 24HR

In Content Marketing, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

24HR har nyligen slutfört sina omfattande brand- och sajtprojekt för kunden Orkla. Fler än hundra befintliga webbplatser ska senaste året flyttats över till en ny, mer flexibel och modernare webblösning.

0 st
sajter flyttas över
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Arbetet ska ha omfattat allt från SEO, UI/UX design, integrationer till PIM, funktionsutveckling och innehållsmigrering. Projektet ska haft fokus på att förbättra användarupplevelsen och ska göra det möjligt för Orklas varumärken att snabbare anpassa sig i ett föränderligt digitalt landskap. Det ska varit ett ett nära samarbete med Orklas team så att alla varumärken fick bevara sina unika formspråk och fick rätt funktionalitet.

Sajterna som Kalles.se, Abba.se (som i skrivande stund har lite CSS-problem) m fl återfinns numera på WordPress CMS med Yoast SEO och GTM-stöd etc.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Praktiska gymnasiet live på WordPress av AcadeMedia Inhouse