Osolo bakom EPiServer för JC, Polarn o. Pyret, Brothers och Sisters

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Allt är inte cert-bjässar, konsolidering och företagsuppköp inom EPiServer-Sverige. Det finns fortfarande plats för nya aktörer att poppa upp. Osolo är en ny stjärna på EPiServer och Umbraco himlen som de senaste 24 månaderna levererat några namnkunniga projekt. Osolo har tagit fram EPiServer för RnB-bolag som Brothers, Sisters, JC, och Polarn o. Pyret. Orsak okänd, men det kan passa ett pressat RnB, ständigt i behov av besparingar, att jobba med mindre aktörer. Men Osolo har även...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment