Ottoboni bakom Sweden In Touch på EPiServer Community

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Optimizely/Episerver, Social Login / OpenID by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ottoboni jobbar med Svenska institutet och det senaste är en community för Sveriges internationella studenter, SwedenInTouch.se. Även SI ligger på EPiServer av Sublime.

Syftet med webbplatsen är att bygga långvariga relationer med dem som studerat i Sverige. Communityn vänder sig även till blivande och nuvarande studenter, som ska kunna dra bättre nytta av varandras erfarenheter genom en gemensam mötesplats.

Communityn ligger på första versionen av plattformen EPiServer Community och innehåller de vanliga OTB forum, bloggar, kalender och profilsidor. För uppdatering av flashbaserat innehåll (se t ex Bulletin Board) används Ottobonis egna EPiMore-modul Interactive Scene.

Aktiva forumtrådar lyfts fram på ett uppmuntrande sätt. Nätverk och bloggar presenteras med ett litet ”case-utförande”. Även det bra. En liten klocka fick plats, latest activity och ”Hot topics”. OpenID finns för inloggning men registreringssidan är lite väl mastig. En trevlig alumni-release som verkligen visar upp EPiServer produkten.

Leave a Comment