Ovanlig e-handel på WooCommerce för 3D-printade smycken

In Check out/Kassasystem, Nyheter, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Markus Sackemark tipsar MKSE om att IVEO just släppt en "ovanlig" e-handel för kunden UNIQD. UNIQD är ett startup-bolag som hittat på ett sätt att tillverka 3D-printade smycken. Rätt i tiden och även en ny affärsidé. Produktionen återfinns på WordPress WooCommerce som tillåter besökare designa ett armband direkt i webbläsaren och få den visualiserad i 3D. Armband går att få i guld, silver, brons eller mässing. Sedan skickas det hem inom 2 veckor. Genom inloggning kan besökare spara...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.