Övertorneå Kommun på EPiServer stabilast i landet

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by edenstromLämna en kommentar

Sitescanner och Kuriren.nu har utsett Övertorneå Kommun på EPiServer CMS till den stabilaste webbplatsen i Norrbotten och Sverige. BnearIT är helhetsleverantör till Övertorneå Kommuns webbplats. BnearIT mailar och är stolta. Av de fem topplaceringarna på listan har de levererat fyra stycken, Övertorneå,  Arvidsjaur, Piteå och Jokkmokk. Nummer två på listan var Älvsbyns. Nu vore det kul att få höra hur mycket trafik och påfrestning samma sajter hade under perioden. I hela riket var Skellefteå absolut sämst med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.