Paradigm Brand Consultancy vinner nya uppdrag, nominerade till Årets Byrå igen

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Paradigm Brand Consultancy i Göteborg står bakom flera nya arbeten kring visuell identitet, tonalitet och digital profil på sistone. Ett av dem är ett större varumärkesarbete för Boråstapeter, som även blev nominerat till svenska Designpriset. Boråstapeter / WallVision arbetar i Episerver CMS samt med eStar PIM och e-post utskick via en APSIS som ska ha kopplats till egna CRM:et. Även Senab, en ledande leverantör i Sverige av offentliga möbler, har fått ett nytt, revitaliserat varumärke och en ny...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon