Paradiset Äventyrs- och upplevelsebadet i Örnsköldsvik goes SiteVision

In Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Paradiset Äventyrs- och upplevelsebadet i Örnsköldsvik är den senaste kunden på SiteVision CMS. Limepark stod, som i så många andra fall, för en rapp javaimplementation. Badet? Det har "Magic Eye" som kallas Sveriges längsta vattenrutschbana. Ungefär som SiteVision kallar sig "Sveriges ledande webbpubliceringsföretag". SiteVision'en ska fått dynamiskt jQuerybildspel i sidhuvudet (den anpassar sig efter du klickat i val enligt menyn). Det finns formulär med avkänning i form av vid saknad input. Designen stod Racer för. Men...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment