Pardot konkurrerar med Enecto inom Marketing Automation

In Analys / Statistik, Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Några år efter svenska Enecto släppte sin Dun&Bradstreet-berikade ProspectFinder (med bl a EPiServer modul inom ett "halvbra" säljande EPiServer Marketing Arena) kommer nu konkurrerande, amerikanska Marketing Automation-system till landet. Det som Element Solutions, med VD Jonas Ander, lanserar är SaaS Pardot Prospect Insight från amerikanska Pardot. Med bättre förståelse för Marketing Automation-system hoppas Element fylla ut gapet mellan de webbpubliceringssystem som marknadsavdelningarna använder och företagets CRM-system. Frågan är om det är bättre tid att ge sig in i denna... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Konkurrerar vet jag inte, Enecto ProspectFinder, Google Analytics och Marketing Automation tjänster används till olika ändamål och och gör inte samma saker. Företag som är framgångsrika använder alla då de kompletterar varandra. Hoppas Element lyckas då det behövs företag som kan sälj inom webb arenan och det kan Element.

  2. Enectoprodukten är kopplad till en bra databas med ip-adresser, och sånt kan man aldrig ha för mycket av i onlinemarketingvärlden:) Men att jämföra pardot m enecto är som att jämföra en hel cykel med en cykelpump; Marketing Automation-verktyg som Pardot är ett exempel på är ett totalintegrerat verktyg som krattar manegen för alla oss marknadschefer som vill ha en effektivare kommunikation m kunderna – och på riktigt anpassa oss till deras intressen, behov och köpprocess..

    Rekommenderar en kik på hur det fungerar rent konkret – jag hade aldrig sett ngt liknande innan.

    /marknadschef & pardot-kund

Leave a Comment