Partille.se handlade upp Episerver av ny leverantör

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Dagens andra kommunrelease innan semestern. HiQ berättar de varit med och tagit fram Partille kommuns Episerver-webb. Nya Partille.se har, sent om sider, gjorts responsiv samt även den anpassats för att vara i linje med Funkas kommunwebbstandard. Marie Gumabon, Kommunikationschef handlade upp. För några år sedan var det Knowit som levererade Episerver till Partille. Strukturen ska ha tightats upp och gjorts enklare. Nya Partille.se delas in i sju områden: Arbete & företagande Barn & utbildning Bygga, bo & miljö Kommun...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment