Partillebo bygger tillgänglighetsanpassad EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

NetRelations fick uppdraget att bygga en helt ny EPiServer 7-webbplats från grunden och på uppgraderad plattform åt Partillebo. " - Nya partillebo.se har lett till en bättre kommunikation med kunden då den uppfattas som en inspirerande och lättillgänglig webbplats med ett inbjudande grafiskt uttryck." Berättar Agneta Marklund, Marknads- och Hyreschef, Partillebo. Partillebo.se skulle spegla verksamheten och varumärket Partillebo, ge ett modernt intryck med innehåll och funktionalitet som gör kundernas boende och vardag enkel samt att attrahera nästa...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment