Passagen.se byter till Drupal av Kollegorna

In Drupal, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

VD Patrik Johansson, produktchef Sara Svennung, teknisk affärsutvecklingchef Linus Lennstrand och ägare Ola Ahlvarsson väljer att gå open source när klassiska Passagen.se grundat 1995 uppdaterar sin numera uråldriga, tekniska plattform. CMS-valet landade på publiceringssystemet Drupal. Det blir Drupal 6 hälsar Tobias Sjösten. Passagen väntas bli den största Drupal-baserade webbplatsen i Sveriges, enligt KIA-index (http://kiaindex.net/info/o:410). Arbetet är uppdelat i faser, där den första handlar om att bygga om fronten. En första lansering väntas ske redan under oktober....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Passagen.se byter till Drupal av Kollegorna | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Steg ett på Passagen är redan lanserad och klar!

    Det är tur att vi är bättre på att bygga webb än på att marknadsföra oss själva och våra projekt. ;)

    Om du går till passagen.se idag kan du se den nya strukturen med navigering efter vertikal (hälsa, nöje, etc), istället för den gamla navigeringen på funktion (debatt, blogg, etc). Navigeringen, integration med de äldre systemen, spårbarhet och anpassning för redaktionen har varit fokuset för etapp ett.

    Vi kör vidare med löpande utveckling och hoppas få över fler delar under året.

  3. Oops. Var ett tag sedan man var inne på Passagen. Ja, det hade varit en OK pressrelease för er att skicka ut! Och var bra att få mer information direkt från er i anslutning till detta inlägg också.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.