Passagen.se byter till Drupal av Kollegorna

In Drupal, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

VD Patrik Johansson, produktchef Sara Svennung, teknisk affärsutvecklingchef Linus Lennstrand och ägare Ola Ahlvarsson väljer att gå open source när klassiska Passagen.se grundat 1995 uppdaterar sin numera uråldriga, tekniska plattform. CMS-valet landade på publiceringssystemet Drupal. Det blir Drupal 6 hälsar Tobias Sjösten. Passagen väntas bli den största Drupal-baserade webbplatsen i Sveriges, enligt KIA-index (http://kiaindex.net/info/o:410). Arbetet är uppdelat i faser, där den första handlar om att bygga om fronten. En första lansering väntas ske redan under oktober.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Passagen.se byter till Drupal av Kollegorna | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Steg ett på Passagen är redan lanserad och klar!

    Det är tur att vi är bättre på att bygga webb än på att marknadsföra oss själva och våra projekt. ;)

    Om du går till passagen.se idag kan du se den nya strukturen med navigering efter vertikal (hälsa, nöje, etc), istället för den gamla navigeringen på funktion (debatt, blogg, etc). Navigeringen, integration med de äldre systemen, spårbarhet och anpassning för redaktionen har varit fokuset för etapp ett.

    Vi kör vidare med löpande utveckling och hoppas få över fler delar under året.

  3. Oops. Var ett tag sedan man var inne på Passagen. Ja, det hade varit en OK pressrelease för er att skicka ut! Och var bra att få mer information direkt från er i anslutning till detta inlägg också.

Leave a Comment