Payson valde Drupal av Cybercom

In Drupal, Featured, Gratis, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Payson har valt att gå live på Drupal CMS 6 levererad av Cybercom tillsammans med ett inhouse team. Samtliga nordiska sajter har designats om och landat på den nya plattformen som bl a innehåller säkra kopplingar för att öppna konton, skicka pengar samt mycket mer. Cybercom hälsar att de i dagarna även har levererat samtliga en ny Drupal online tidningsplattform för samtliga tidningar inom ett av Sveriges  och Nordens  största yrkesförbund med hela 225 000 medlemmar....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Snygg, rapp och välbyggd! Läcker detalj med breadcrumbsen.

    Men varför ingen translitterering för URL:erna?

Leave a Comment