Pelle P. tar in Noos för kommersiell planering och e-handelsscreening

In E-handel, Nyheter, Online Marketing, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska e-handelsbyrån Noos har inlett ett samarbete med lifestylemärket Pelle P. och sajten pellepetterson.com för varumärkets digital resa 2022 och framöver. Sanmarbetet inleddes då Noos i augusti genomförde ehandelsscreening för Pelle P:s digitala affär med syftet är att identifiera förbättringspunkter för den digitala affären. Från ett holistiskt perspektiv med fokus på att sammanföra sortiment, kommersiell planering och trafikanskaffning.

Noos har nu placerat in egna konsulter som ska ta hand om projektet tillsammans med interna resurser hos Pelle P. Arbetet syftar primärt till framtagning av strategier för kommersiell planering samt trafikanskaffning i kombination med djupare analysarbete av den digitala affären över flera marknader.

För bara ett år sedan gick Pelle P. ut med att man tagit in Viskan som ny e-handelsproduktsvit förDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Viskan e-handel när klädmärket uppdaterar egna varumärkessajten