Personalisering och Marketing Automation ökade Zoovillages försäljning med 62 %

In CXM, E-handel, Nyheter, Online Marketing, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska e-handelsplattformen Carismar, på väg upp, har teamat ihop med finska ledande personaliseringsaktören Nosto och digitala engagemangsplattformen Rule för att ta sig an klassiska e-handlaren Zoovillages konvertering och growth. Det ska lett till en gemensam, tredelad ny strategi som hjälpte klädhandlaren att uppnå 46% ökat order värde i snitt, en 20% ökning av all försäljning generad genom email product recommendations över Marketing Automation samt hela 62% ökat kundvärde per besök. Zoovillage säger sig nu jobba med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon