Pinx Prints och Gimmersta Group handlar upp SiteDirect-plattform

In E-handel, Nyheter, Sitedirect by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Gimmersta Group, en av Sveriges ledande aktörer i tapetbranschen med försäljning till konsumenter och företag i över 50 länder (online och via återförsäljare) har lanserat ett nytt affärsområde i bolaget Pinx Prints. Företaget ska sälja personliga och designade prints. För sin e-handel har de valt SiteDirect-plattformen. "– Vi valde SiteDirect för att det känns tryggt med ett svenskt system som också är flexibelt så att vi kan utveckla specialanpassningar för vår nya verksamhet. Jag har jobbat...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon