Plattformarna med mest aktiva fans, rekordsiffror för Episerver

In Microsoft .NET, Nyheter, Optimizely/Episerver, Sitecore XP, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

En plattforms framgång för kund består inte så lite av hur dess biosfär mår. Finns det teknisk hjälp, inspiration och backup att ta från teknikens tillhörande community? Så hur mår då svenska Episerver World tredje kvartalet 2016? Det går bra, de senaste två åren har hela 12 000 nya medlemmar från nytillkomna partners och tidigare Ektron-associerade företag tagit communityt till nya höjder. Vilken sekund som helst passerar 7,5-åriga EPiServer World 35 000 medlemmar. Associerade Episerver-bloggar världen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment