Authority, cloud nine, creuna, episerver, Magnus Lagergren, Making Waves, nansen, netrelations, Ottoboni, sublime, Visma Episerver, Nyheter

Poddreklam och ny webb från Kronfågel, byter byråer

In Episerver, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Visma Consulting har efter Nearu övertagandet för lite mer än 8 månader sedan tryckt ut nya Episerver case. Ett av de mer namnkunniga är nya uppdraget för Kronfågel, givetvis på Episerver. 

Just nu pågår en större podd- och radioreklamkampanj med Kronfågels vd Magnus Lagergren som knyter an till webbplatsen. Sajten är heroyta-uppbyggd och har en starkt grafisk framtoning. Anna Saverstam arbetar som marknadsdirektör på Kronfågel och beställer båda delarna. Kronfagel.se återfinns däremot fortfarande på en äldre version av Episerver-plattformen.

Kronfågel har tidigare haft McCann (Storåkers) som reklambyrå och webbyrå är Quid/Infab.

Vi har mer på samma ämne:  Creuna skapar C-Day, helt egen dag för inspiration

Visma Consulting har på kort tid isolerats att bli en av få aktörer som är en one-stop-shop på plattformen. Något de även är stolta över.

Tidigare var även aktörer som Cloud Nine, Nansen/Making Waves, Ottoboni, Creuna och NetRelations Episerver 100% trogna, men den rollen har nu 2018 övertagits av just Visma, Sublime och Authority.

Alla AI / Machine Learning investeringar och digitala projekt som pågår runt om i Sverige

MKSE.com har samlat på sig en lista med alla investeringar.