Poddreklam och ny webb från Kronfågel, byter byråer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Visma Consulting har efter Nearu övertagandet för lite mer än 8 månader sedan tryckt ut nya Episerver case. Ett av de mer namnkunniga är nya uppdraget för Kronfågel, givetvis på Episerver.  Just nu pågår en större podd- och radioreklamkampanj med Kronfågels vd Magnus Lagergren som knyter an till webbplatsen. Sajten är heroyta-uppbyggd och har en starkt grafisk framtoning. Anna Saverstam arbetar som marknadsdirektör på Kronfågel och beställer båda delarna. Kronfagel.se återfinns däremot fortfarande på en äldre version av Episerver-plattformen. Kronfågel...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon