Poddreklam och ny webb från Kronfågel, byter byråer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Visma Consulting har efter Nearu övertagandet för lite mer än 8 månader sedan tryckt ut nya Episerver case. Ett av de mer namnkunniga är nya uppdraget för Kronfågel, givetvis på Episerver. 

Just nu pågår en större podd- och radioreklamkampanj med Kronfågels vd Magnus Lagergren som knyter an till webbplatsen. Sajten är heroyta-uppbyggd och har en starkt grafisk framtoning. Anna Saverstam arbetar som marknadsdirektör på Kronfågel och beställer båda delarna. Kronfagel.se återfinns däremot fortfarande på en äldre version av Episerver-plattformen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nytt modemärke väljer Centra, Storyblok, Klarna, Nova Cloud Nine och Dynamics 365

Kronfågel har tidigare haft McCann (Storåkers) som reklambyrå och webbyrå är Quid/Infab.

Visma Consulting har på kort tid isolerats att bli en av få aktörer som är en one-stop-shop på plattformen. Något de även är stolta över.

Tidigare var även aktörer som Cloud Nine, Nansen/Making Waves, Ottoboni, Creuna och NetRelations Episerver 100% trogna, men den rollen har nu 2018 övertagits av just Visma, Sublime och Authority.

Alla AI / Machine Learning investeringar och digitala projekt som pågår runt om i Sverige

MKSE.com har samlat på sig en lista med alla investeringar.