Pods content types UI tar WordPress ett steg närmare CMS

In Gratis, Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

För de som önskar bygga ut WordPress med mer CMS-lika funktioner börjar Pods bli ett av de mer populära ramverken. Pods möjliggör att skapa och redovisa egna content typer utöver de vanligaste, Posts, Pages, Media, Comments och Links. Som dock många stora WordPress-sajter klarat sig riktigt bra på. Jonthan Christopher på MondayByNoon har skrivit en bra genomgång....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pods är ett kraftfullt verktyg och, precis som du skrev, ett steg närmre ett ”riktigt” CMS.
    Värt att notera är också att version 3 av WordPress kommer tillåta att man skapar egna content-typer.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.